En helg full av spelarglädje, möten och solsken! Uddevalla Open 2017 blev ett mycket lyckat arrangemang!

Uddevalla Open 2017 invigdes på lördagen 2 september kl. 10:00 under pompa och ståt på Thordéngården av Stadsmusikkåren med Drillflickorna. Invigningstal hölls av Ulf Eliasson, ordförande i Parasport Bohuslän-Dal, och Ingemar Samuelsson, Kommunstyrelsens ordförande i Uddevalla. Samtliga tre föreningar utförde därefter en invigningsaktivitet med sin respektive sport som tema. Vi underhölls därefter återigen av Stadsmusikkåren med Drillflickorna som avrundade invigningen.

Under helgen 2-3 september mötes 37 lag från 16 föreningar på Thordéngården och Rimnersvallen för att spela fotboll. Dessutom arrangerades prova-på Golf på Bången för ett 25-tal deltagare, det hölls individuell tävling i bowling i Uddevalla Bowlinghall och prova-på Race-Running i Rimnershallen med glädjande stort antal deltagare. Många spelare och aktiva möttes vid lördagskvällens ”Kamratmåltid med Disco” på Hotell Carlia samt vid de olika tävlingarnas genomförande!

Det kommer att produceras en film om Uddevalla Open 2017 med filmsekvenser och fotografier från helgen och från de olika platserna turneringen arrangerades. Vi informerar så fort den är färdig så att ni kan få ta del av den.

För att se alla resultaten från fotbollsmatcherna besök följande hemsida:
Teamplay Spelschema Uddevalla Open 2017 Parafotboll

Tack alla för att ni var med och gjorde helgen till en så lyckad tillställning!
Ha det gott!

Med vänlig hälsning
Marie Sandblom
Parakansliet
Uddevalla Open Parasport